31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olmayarak 35 yıllık muhtarlık serüvenini noktalayan İbrahim Akçer sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaparak mahalle sakinlerinden helallik istedi.

AKÇER YAPTIĞI PAYLAŞIMDA;

"Kıymetli Kaymaz Erikli ve Gölköy mahalle sakinlerim ;
35 yıl (7dönem) boyunca sizlerin teveccühü ile muhtar olma şerefine nail oldum. Bu süre zarfında sizlerden gelen talepler doğrultusunda gerek Belediyelerimiz gerekse bürokrasimizin her mecrasında vatandaşlarımız ve icra makamlarımız arasında köprü olmaya çalıştım. Hizmet anlayışımız “ İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın “ çizgisinden bir gün bile sapmamıştır. 35 yıllık sürede beraber yol yürüdüğümüz , komşuluk yaptığımız tüm komşularımıza teşekkür ediyorum ayrıca ahirete intikal etmiş olanlara ALLAH’tan rahmet diliyorum. 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçiminde yeniden muhtar adayı olmayarak , hizmet yarışındaki bayrağımızı devretme kararı aldım. Yine sizlerin teveccühü ile seçilmiş olan İlhami ÖZMEN muhtarımızı tebrik eder , çalışmalarında kolaylıklar dilerim. 

Şahsıma 35 yıl boyunca güvenerek ve inanarak  oy veren komşularıma teşekkürü borç bilirim. Oy vermemiş olan komşularımın iradesine saygı duyarım.Benim hakkım sizlere helaldir , sizlerde hakkınızı helal eyleyiniz İNŞALLAH." dedi